Februar nyt
02/01/2022 Sidewalk

01.02.2022

Grøn Sidewalk

Vores vegetartilbud fra januar fortsætter lidt endnu. Indtil d. 10/2 kan du spare 25% på alle vores vegetariske retter (morgenmad undtaget). Vi har hele 9 vegetariske retter på vores menukort, hvor flere tilmed er veganske. Og du behøver slet ikke være vegetar for at hoppe med på vognen. Inkluderet er nemlig også helt almindelige retter som nachos, falafelsalat og vores kartoffelsnack. For at indløse tilbuddet skal du oplyse koden “GRØNSIDEWALK” i caféen eller notere den ved booking. Tilbuddet gælder søndag-torsdag.

Early Bird Brunch

I alle weekender kan du få vores lækre brunchbræt til kun 79,- kr., hvis du kommer før kl. 10.00. Tilbuddet gælder dog også i hele vinterferien, så der er rig mulighed for at stå tidligt op og starte dagen med en god omgang brunch. Hertil serverer vi alt fra hjemmelavede lemonader og friskpresset juice til varm kaffe og kakao med flødeskum.

Sidewalk renoverer

Det er blevet tid til en opgradering af vores køkken, og derfor er vi desværre nødsaget til at lukke. Renoveringen foregår fra søndag d. 20/2 kl. 14.00 til og med torsdag d. 24/2. Vi er igen klar til at slå dørene op for jer fredag d. 25. februar.