Jul på Sidewalk
11/13/2023 Sidewalk

13.11.2023

Julen er over os og Sidewalk har en masse lækre julegodter på menuen.

Juleburger
I år kan du igen få en snasket burger fyldt med confiteret and stegt i brun sovs. Derudover er den fyldt med rødkål, syltede agurker, løg, agurk, salat & mayo.

Gløgg & æbleskiver
Du kan selvfølgelig også få gløgg og æbleskiver. Vores gløgg er 100% hjemmelavet. Basen er lavet med varme krydderier, kanel. citron, appelsin og vanilje. Den færdige gløgg er lavet med en lækker italiensk rødvin, mørk rom, friskpresset appelsinjuice og karamel.

Julebag
I år kan du også få hele to lækre juleinspirerede julekager. Den ene er en risalamande cheesecake med kirsebær sauce på toppen. Den anden er en svampet græskarkage med creamcheese på toppen. Den bliver serveret med græskarpure og karameliserede græskarkerner.

Vi har gemt én mandel pr. risalamande cheesecake, så er du heldig at få mandlen vinder du et gavekort på brunch.

Juledrik
Som altid kan du få vores julelatte, som er tilføjet gingerbread sirup og kanel på toppen. Derudover har vi Hot Cointreau på menukortet og selvfølgelig varm kakao med flødeskum og skumfiduser.

Øl og cocktails
I år har vi Grimbergen Nöel og Tuborg julebryg på kortet. Er du ikke til øl har vi også sammensat hele to jule cocktails.
Gløggelig med Havana Especial Rom, Velvet Falernum, citron, æbl, kanel og stjerneanis samt Italicus og Tonic med Italicus Rosolio Di Bergamotte og Fever-Tree Spanish Clementine Tonic. Begge cocktails fåes til kun 69,-