Kontakt

BEMÆRK: Der kan ikke reserveres bord udenfor, men er der plads ved ankomst er man velkommen til at sidde ude.

Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til Café Sidewalk, såfremt du har nogle spørgsmål vedrørende vores menu, allergener, reservation, selskaber eller lignende. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tlf: 86181866
Mail: info@sidewalk.dk

Adresse

Café Sidewalk
Åboulevarden 56-58
8000 Aarhus C
Danmark

Åbningstider

Mandag-Onsdag: 08:30 – 23:00
Torsdag: 08:30 – 00:00
Fredag: 08:30 – 03:00
Lørdag: 09:00 – 03:00
Søndag: 09:30 – 23:00

SELSKABER

Mangler du et hyggeligt sted i Aarhus C at afholde dit arrangement? Vi har plads til selskaber op til 40 som kan sidde samlet i samme område. Med hyggen i højsædet kan vi skabe de perfekte rammer for dit arrangement hvad end det er er en fødselsdag, reception, firmaarrangement, eller noget helt fjerde. Vi tilbyder både brunch, frokost -og aftenretter og skal i videre i byen efter jeres arrangement kan i nyde de første cocktails på Café Sidewalk, da vi ligger i gåafstand til alle centrale steder i Aarhus midtby. Har du nogle specielle ønsker ang. dit arrangement så send os en mail eller ring for at aftale nærmere.

JOB

Vil du gerne være en del af Sidewalk familien og har du erfaring fra restaurationsbranchen? Kan du svare ja til ovenstående er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på info@sidewalk.dk eller komme ned forbi caféen og aflevere den personligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

BORDRESERVATION

Book bord i formularen øverst på siden.