Nyt menukort – efterår 2022
11/07/2022 Sidewalk

20.10.2022

Så er vores nye efterår/vinter menukort landet på Sidewalk. Det byder på nye lækre burgere, pasta og ikke mindst længe ventede pomfritter.

Flere sprøde burgere
I er blevet vilde crispy chicken, og det kan vi godt forstå. Vores sprøde og krydrede kylling er vanedannende! Derfor finder du den nu i hele 3 af vores burgere. Der er to nyheder på kortet. Den ene er en CHICKEN DELUXE, som udover den sprøde kylling indeholder bacon, dobbelt ost, hjertesalat, svampe, agurk, rødløg, pickles, cremet dressing og hvidløgssmør. Derudover har byder vi også velkommen til BARBECUE CHICKEN, som udover sprød kylling indeholder bacon, ost, spidskål, syltede rødløg, agurk, hjemmelavet bbq-dressing og mayo. Alle vores burgere serveres med ovnstegte kartofler og chilimayonnaise.

Endnu mere børnevenlig
Vores børnemenu er også blevet endnu mere børnevenlig. Den består nu af 3 klassikere, nemlig en lækker cheeseburger med oksekød, smeltet ost, salat, agurk og ketchup, samt agurkestænger ved siden af. Du kan også få en klassisk pasta bolognese toppet med revet ost. Sidst men ikke mindst kan du nu også få sprøde chicken tenders, agurkestænger, pomfritter og ketchup.

Ny morgentallerken
Vi har prisen på vores morgentallerken helt i bund, og den koster nu kun 39,-. Morgentallerkenen serveres alle hverdage fra 8.30-10.30, og her får du yoghurt m. coulis & müsli, røræg m. purløg & bacon, ost, choko spread, frisk frugt, brød, rugbrød og smør.

Spændende efterårs retter
Af andre nyheder kan vi nævne pasta bolognese, sandwich med hønsesalat og en lækker lun æble crumble. Og så har vi langt om længe fået pommes frites på kortet. De kan både købes for sig med 2 slags dip til, eller som tilkøb til vores burgere for 15,-.