Om

OM

Hos Café Sidewalk tager vi imod alle med åbne arme. Vi gør altid vores ypperste for at yde den bedste service og en behagelig oplevelse i løbet af jeres besøg. Med hyggen som omdrejningspunkt og en perfekt beliggenhed i hjertet af Aarhus ved Åen, har vi de ideelle rammer for at nyde en traditionel caféanretning eller cocktail.
Vores koncept er enkelt og ligetil – Vi serverer hjemmelavede klassiske caféretter i gode portioner med friske råvarer direkte fra vores kvalitetsbevidste leverandører. Udover vores klassiske favoritter, tilføjer vi jævnligt spændende nyheder til vores menukort. Læs mere om de seneste nyheder lige her.
Derudover tilbyder vi også en vegetar udgave af næsten alle vores retter. Se vores menukort for mere information. Foretrækker du vegansk er det også en mulighed, informer da venligst vores tjener herom.
Vi gør opmærksom på at aldersgrænsen er 21 år fra kl. 20.00 fredag og lørdag.
Vi glæder os til at byde jer velkommen ved Åens Hyggeligste Café med byens bedste beliggenhed.
Gin & Tonic

MÅNEDENS COCKTAIL

Det behøver ikke være dyrt at nyde en velsmagende cocktail i Aarhus centrum. Vores barchef er en connoisseur hvad angår cocktails og hver måned eksperimenterer han med en ny kreation, som vi tilbyder til kun 59,- hele dagen.

HVAD SIGER VORES GÆSTER

“Bedste burgere jeg har spist i Århus. Professionelt personale og afslappende atmosfære.”

“Bedste drinks ved Åen i Aarhus og til rigtig gode priser i forhold til beliggenheden som er helt i top! Vi ses helt sikkert igen.”

“Cozy place by day and night, if you want to have a nice time by the river in Aarhus you should come here, great experience, nice staff, good music great location.”

“Hyggeligt spisested med god beliggenhed ved Åen i Aarhus – Rigtig lækker brunch og sødt personale”

“Really great drinks, its almost dangerous to drink there since they taste so good. Would recommend”

“Dejlig mad og super dejlig betjening. Hyggelig beliggenhed ved Århus Å”

FRISKE RÅVARER

Med mange års erfaring i branchen har vi løbende selekteret vores leverandører blandt de bedste på markedet indenfor hvert felt. Dette giver os et sortiment bestående af kvalitetsfødevarer, som danner rammerne om et kompromisløst udgangspunkt, når vi kreerer vores klassiske og velsmagende caféretter.
Friske råvarer

BORDRESERVATION