Tilbud i januar
01/04/2022 Sidewalk

04.01.2022

Januar måned byder typisk på nytårsfortsæt og livsstilsændringer. Så hvad enten du prøver at spise sundere, skære ned på kødet eller bruge færre penge på at spise ude, hjælper vi dig på vej på Café Sidewalk.

Bliv medlem af åens hyggeligste klub

I hele januar kan du som medlem af åens hyggeligste klub spare 30% på alle vores salater. Du får altså en valgfri salat for kun 79,-! For at indløse tilbuddet skal du følge os på Facebook eller Instagram. Tilbuddet gælder søndag-torsdag.

Spis mindre kød 

Er du vegetar eller veganer, eller har du blot lyst til at skære ned på kødet, så har vi også noget for dig. Vi har nemlig hele 9 vegetariske retter på vores menukort, hvor flere tilmed er veganske.
Fra d. 17/1-10/2 kan du spare 25% på alle vores vegetariske retter (morgenmad undtaget). For at indløse tilbuddet skal du oplyse koden “GRØNSIDEWALK” i caféen eller notere den ved booking. Tilbuddet gælder søndag-torsdag.

Tilbud på morgenmad og brunch

Vores populære morgenmads deal er også tilbage i januar. Mandag-fredag kan du nemlig spare 50% på vores morgentallerken, og skal kun slippe 29,- for en lækker og mættende morgenmad.
Er du mere til et weekend besøg, er vores Early Bird Brunch også tilbage. Lørdag og søndag har vi sat vores brunchbræt ned til 79,-, og du sparer dermed 1/3 af prisen. Du skal dog komme før kl. 10.00 for at indløse dette tilbud.